-YoshY-KoLiK- Admin
Mesaj Sayısı : 131 Yaş : 26 NeRDeN? : SamsuN HoBiLeR : Müzik & Voleybol LaKaP : tuniss (¯`·._.·[Ismim]·._.·´¯) : TuNa (¯`·._.·[Nekadar Hepsi]·._.·´¯) : (¯`·._.·[Neden Hepsi]·._.·´¯) : Onlar süper!!! (¯`·._.·[Favorim]·._.·´¯) : (¯`·._.·[Ruh Halim]·._.·´¯) : (¯`·._.·[Rep Puani]·._.·´¯) : Kayıt tarihi : 25/08/08
Kişi sayfası Grup Hepsi Gücü: (0/0) Seviye: (0/0) Tecrübe: (0/0)
| Konu: BuLutLar... Salı Eyl. 02, 2008 9:50 pm | |
| Bulutların arkasında arkasında Bir güneş gibi doğar doğar Rüzgarlı bir gecede Işık gibi anımsar
Sanki bir ay parçası dönüpte bana bakar O an sanki içimde bir sevgi büyür doğar Sanki bir ay parçası dönüpte bana bakar O an sanki içimde bir sevgi büyür doğar
Her insanın gibi Benimde acım var Sen gelince yanıma sanki mucize doğar Sımsıcak yüreğim tık tık tık atmaya başlar Sen gelince acılar olur san ki ilkbahar
Sanki bir ay parçası dönüpte bana bakar O an sanki içimde bir sevgi büyür doğar Sanki bir ay parçası dönüpte bana bakar O an sanki içimde bir sevgi büyür doğar
| |
|
cemreci_ Co Admin
Mesaj Sayısı : 62 Yaş : 26 NeRDeN? : cemrenin kalbindenn HoBiLeR : Rap HiPhOp BaSkEtBoL LaKaP : Cerıss (¯`·._.·[Ismim]·._.·´¯) : Yağmur Ceren (¯`·._.·[Nekadar Hepsi]·._.·´¯) : (¯`·._.·[Neden Hepsi]·._.·´¯) : güzel de ondan (¯`·._.·[Ruh Halim]·._.·´¯) : (¯`·._.·[Rep Puani]·._.·´¯) : Kayıt tarihi : 31/08/08
Kişi sayfası Grup Hepsi Gücü: (50/50) Seviye: (900/900) Tecrübe: (500/500)
| Konu: Geri: BuLutLar... Çarş. Eyl. 03, 2008 8:06 am | |
| hepsinin böyle bi şarkısıs yok jnm | |
|
-YoshY-KoLiK- Admin
Mesaj Sayısı : 131 Yaş : 26 NeRDeN? : SamsuN HoBiLeR : Müzik & Voleybol LaKaP : tuniss (¯`·._.·[Ismim]·._.·´¯) : TuNa (¯`·._.·[Nekadar Hepsi]·._.·´¯) : (¯`·._.·[Neden Hepsi]·._.·´¯) : Onlar süper!!! (¯`·._.·[Favorim]·._.·´¯) : (¯`·._.·[Ruh Halim]·._.·´¯) : (¯`·._.·[Rep Puani]·._.·´¯) : Kayıt tarihi : 25/08/08
| Konu: Geri: BuLutLar... Çarş. Eyl. 03, 2008 11:52 am | |
| bende bilmiyordum ama varmış jnm | |
|
cemreci_ Co Admin
Mesaj Sayısı : 62 Yaş : 26 NeRDeN? : cemrenin kalbindenn HoBiLeR : Rap HiPhOp BaSkEtBoL LaKaP : Cerıss (¯`·._.·[Ismim]·._.·´¯) : Yağmur Ceren (¯`·._.·[Nekadar Hepsi]·._.·´¯) : (¯`·._.·[Neden Hepsi]·._.·´¯) : güzel de ondan (¯`·._.·[Ruh Halim]·._.·´¯) : (¯`·._.·[Rep Puani]·._.·´¯) : Kayıt tarihi : 31/08/08
Kişi sayfası Grup Hepsi Gücü: (50/50) Seviye: (900/900) Tecrübe: (500/500)
| Konu: Geri: BuLutLar... Ptsi Eyl. 08, 2008 5:14 pm | |
| yanlıs biliomussun söyle düzeltlelim buraya sarkı sözlerine bütün sana tcıların sarkı sözlerini koyalım okey jnm | |
|
-YoshY-KoLiK- Admin
| Konu: Geri: BuLutLar... Ptsi Eyl. 08, 2008 5:21 pm | |
| Şarkı Sözleri Yazdım İşte Herkes İstediğini Koysın | |
|