cemreci_ Co Admin
Mesaj Sayısı : 62 Yaş : 26 NeRDeN? : cemrenin kalbindenn HoBiLeR : Rap HiPhOp BaSkEtBoL LaKaP : Cerıss (¯`·._.·[Ismim]·._.·´¯) : Yağmur Ceren (¯`·._.·[Nekadar Hepsi]·._.·´¯) : (¯`·._.·[Neden Hepsi]·._.·´¯) : güzel de ondan (¯`·._.·[Ruh Halim]·._.·´¯) : (¯`·._.·[Rep Puani]·._.·´¯) : Kayıt tarihi : 31/08/08
Kişi sayfası Grup Hepsi Gücü: (50/50) Seviye: (900/900) Tecrübe: (500/500)
| Konu: Hepsi Kızları Kendini Hangi Mevsime Benzetmiş? Salı Eyl. 02, 2008 2:34 pm | |
| Herkes kendini bir mevsime benzetse kim ne olurdu ve hangi olumlu ve olumsuz özelliklerini alırdı o mevsimin
GÜLÇİN:Ben sonbahar olurdum.Çünkü herhangi bir negatif etkide hemen kapatıyorum havamı!Bulutlarım geliyor ve arkasına saklanıyorum.Soğuk rüzgürım esiyor.Ama genelde ılık bir insanımdır.Hep gülerim.
CEMRE:Yaz olurdum.Herkesin kendini özgür hissettiği bir mevsim çünkü.
YASEMİN:Yaza benzetirim.Sıcak,serin,hareketli ve heyecanlı.Zaman zamanda kurak.
EREN:İlkbahar.Havalar güzeldir,ama her zaman değil.Arada yağmur yağmalıki ,toprak beslensin. | |
|
-YoshY-KoLiK- Admin
Mesaj Sayısı : 131 Yaş : 26 NeRDeN? : SamsuN HoBiLeR : Müzik & Voleybol LaKaP : tuniss (¯`·._.·[Ismim]·._.·´¯) : TuNa (¯`·._.·[Nekadar Hepsi]·._.·´¯) : (¯`·._.·[Neden Hepsi]·._.·´¯) : Onlar süper!!! (¯`·._.·[Favorim]·._.·´¯) : (¯`·._.·[Ruh Halim]·._.·´¯) : (¯`·._.·[Rep Puani]·._.·´¯) : Kayıt tarihi : 25/08/08
Kişi sayfası Grup Hepsi Gücü: (0/0) Seviye: (0/0) Tecrübe: (0/0)
| Konu: Geri: Hepsi Kızları Kendini Hangi Mevsime Benzetmiş? Salı Eyl. 02, 2008 2:55 pm | |
| blyordum ama pylşm içn tskrlr ceremi | |
|
onur_yoshy Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 19 Yaş : 33 NeRDeN? : KOCAELİ (¯`·._.·[Ismim]·._.·´¯) : onur (¯`·._.·[Nekadar Hepsi]·._.·´¯) : (¯`·._.·[Neden Hepsi]·._.·´¯) : çükü dürüsler insana yakınlar (¯`·._.·[Favorim]·._.·´¯) : (¯`·._.·[Ruh Halim]·._.·´¯) : (¯`·._.·[Rep Puani]·._.·´¯) : Kayıt tarihi : 16/09/08
Kişi sayfası Grup Hepsi Gücü: (999/999) Seviye: (999/999) Tecrübe: (999/999)
| Konu: Geri: Hepsi Kızları Kendini Hangi Mevsime Benzetmiş? Cuma Eyl. 19, 2008 6:21 pm | |
| | |
|